+Follow me or +Rumah
Masuk ! Jangan malu malu :D
Heyy nama aku Faizal bin Jasnedi . Just panggil aku ejal sahaja :D Kita sayang Nur Fazliana :'D

Ultraman Cerita Stuff




Bagai Telur Di Hujung Tanduk .
Wednesday, 26 September 2012, 0 SHINee
Assalamualaikum pengguna bloggers sekalian . Okayy korang sehat ? Alhamdulillah . Aku ? Aku InsyaAllah sihat . Cuma sekarang aku ni asyik sedih je . Aku tak tahu lah kenapa . Maybe aku ni gila kott >"< Okayy berbalik pada tajuk diatas . BAGAI TELUR DIHUJUNG TANDUK . Okayy hubungan aku dah macam telur tu . Bila bila masa boleh jatuh and hubungan aku bila bila boleh over :'( Lagi seminggu hubungan aku dengan dia dah nak masuk 4Bulan . Ya Allah adakah hubungan aku ni akan berpanjangan atau pun akan terputus di tengah jalan ? Beri kan lah jawapan Mu Ya Allah :'( Hmmmm dia ada hantar text dekat aku . Text tu berbunyi begini "Dah lah , kau pergi je lah dengan hidup kau !" Ya Allah apa kah maksud text ni ? Adakah dia suruh aku tinggal kan dia ? Sentap hati aku bila dia hantar text macam tu dekat aku :'( *lap air mata* Ya Allah kuat kan lah aku :'/ Then dia ada post dekat Twitter yang dia rindu ex dia >"< Haih bertambah bederai lah hati aku ini Ya Allah . Aku tak pernah post pasal ex aku selama ni dekat Twitter :'( Takpe Maybe dia memang rindu kan ex dia . Takpe bie faham sayang . Aku dah buang semua memori pasal ex aku dekat otak aku , dekat handphone aku , contack name aku . Semua nya aku dah buang :')Aku buad demi dia . Sebab aku taknak dia jelous . Okayy lepas tu dia ada hantar text dekat aku lagi , dia cakap jangan Text , Call , IM , Tweet . Sebab dia kata dia nak hilang kan diri sebentar . Adakah ini cara untuk kita berbaik ? Aku rasa tak sayang . Aku rasa dengan cara tu lah yang akan membuad kan kita bertambah renggang >"< Sekarang hubungan aku dengan kau dah tak macam dulu . Aku rindu kita yang dulu :'( Tapi kau cakap aku dah berubah , aku selalu badmood . Okayy Maybe salah aku . Aku mintak maaf . Maybe aku ni bodoh :') Kan ? Then pada suatu hari tu ada sorang budak laki ni IM awak kan sayang . Nama dia saya tak boleh bagi tahu . Awak pun tahu dia siapa . Dia pernah minat awak dulu . Dia siap suruh awak pindah sekolah dengan dia lagi . Sebab boleh jumpa dia . Awww so sweet :') Then seterus nya saya tak boleh bagi tahu sebab awak dah tahu sendiri . Asal awak tak marah dia bila dia cakap macam tu kat awak ? Sebab kenapa ? Sebab dia kawan awak ? ke sebab dia pernah minat awak dulu ? Ekh awak tahu tak perasaan saya bila dia cakap macam tu kat awak then awak tak marah ? Ekh berkecai hati saya tahu tak :'( Ya Allah kuat kan aku Ya Allah . Kuat kan aku :'/ Hmmmm aku sayang kau Fazliana . Demi Allah aku cinta kan kau . Tapi aku rasa kita dah tak macam dulu . Maybe sebab kita tak tunai kan janji masing masing . Adakah kau kuat untuk terus kan hubungan ini ? Aku taknak kau sakit hati dengan aku . Aku taknak kau fedup dengan aku lagi :'/ Ya Allah kalau antara kami ada jodoh kau erat kan lah kami Ya Allah . Kalau antara kami tiada jodoh . Kau singkat kan lah hubungan ini Ya Allah . Kerana aku tidak ingin menyakit kan hati dia Ya Allah . Aku tak sanggup tengok dia tersiksa dengan aku Ya Allah :'/ Sayang kalau di takdir kan aku dengan engkau berpisah . Aku taknak engkau cari laki seperti aku . Aku nak kau cari lagi baik dari aku . Janji dengan aku sayang . Buad masa sekarang aku nak engkau dengan aku jaga relation ni dahulu . Tak kira lah apa apa terjadi . And now Goodluck for your PMR sayang . Do the best . I always support you :') Hmmmm okayy sampai sini je lah aku cerita *lap air mata* ILOVEYOUSOMUCH FAZLIANA ! Assalamualaikum :')
<--Older Post